logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij Autohuys Rhenen

Wij zijn een middelgroot autobedrijf in het midden van het land in een bosrijke omgeving gelegen. Onze specialisatie zijn auto's in het hogere en luxe segment waaronder Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen en Volvo.

Onze intentie is om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te begeleiden van begin tot het eind om zo een jarenlange vertrouwensband op te bouwen met elkaar. De koffie of thee staat klaar in onze prachtige showroom.

2011

Ervaring sinds

Sinds 2011 zijn wij als familiebedrijf gestart

124

Auto’s op voorraad

Altijd een ruime voorraad aan jong gebruikte occasions

9,2

Klanttevredenheid

Kwaliteit in de breedste zin van het woord. De klant staat bij ons op één.

Welkom bij Autohuys Rhenen

Autohuys Rhenen B.V. is sinds juli 2011 actief met het verkopen van jonge gebruikte occasions die afkomstig zijn van particulieren, banken, leasemaatschappijen en merkdealers. Elke auto die wij kopen wordt aan een inspectie onderworpen om er zeker van te zijn dat wij een goede en betrouwbare auto aan u afleveren waar u nog jarenlang plezier van hebt.

U bent altijd welkom voor een gezellig praatje, vers gezet bakje koffie, alles geheel vrijblijvend. Wij zijn geen fabriek waar auto's verkocht worden, maar verkopen beleving wat bij u als klant past voor een zeer scherpe prijs.

Wij heten u van harte welkom aan de Autoweg 4 in Rhenen.

Met vriendelijke groeten,

Harry Vos & Diederick Vos

man

Wat onze Klanten over ons zeggen

like

Voor het eerst een auto bij Autohuys Rhenen gekocht. Ik ben erg goed geholpen en mocht de auto meenemen voor een uitgebreide test rit.

- Alex van den Berg

like

Wij hebben onze eerste auto bij Autohuys Rhenen gekocht. Wij vonden de service erg goed en de mensen zijn vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en alles wordt duidelijk uitgelegd!

- Mich K

like

Vandaag mijn mooie auto opgehaald bij Autohuys Rhenen... Wat een fijn en betrouwbaar bedrijf! Hele goede en snelle service. Vriendelijk personeel die echt met je meedenkt.

- Janneke van Opijnen

like

Via autotrader een bericht ter interesse gestuurd voor een blauwe Ford S-Max 7 zitter. Reactie gekregen dat het voertuig helaas verkocht is een dag later. Ik ben netjes opgebeld met de uitleg waarom de reactie zo laat was.

- Roberto Kersout

gallery_images_1_0_15952314934298 (1)

Vriendelijke eigenaar die erg behulpzaam is. Prettige communicatie en snelle afhandeling!

- Thijs van Beusekom

gallery_images_1_0_15952314934298 (1)

Harry Vos is een verkoper die het geluk van zijn klanten voorop zet. Hij verkoopt mooie en degelijke auto's. De communicatie verloopt soepel en de koop is snel afgerond omdat Harry je vertrouwen geeft in de service die hij biedt.

- Thijs Kuik

gallery_images_1_0_15952314934298 (1)

Ik heb mijn eerste auto gekocht bij Harry! Ik ben er erg blij mee, alles snel geregeld ook netjes geregeld. Super goede service. Ik ben er blij mee.

- Pui Shan Tang

gallery_images_1_0_15952314934298 (1)

Super bedrijf ! Eigenaar Harry helpt je persoonlijk en dat is heel fijn. Bedrijf zelf is zeer representatief. Mooie flinke voorraad voor ieder wat wils. Ik ben zeer tevreden!👌🏻

- Arnhem Zuid

gallery_images_1_0_15952314934298 (1)

Het is een super bedrijf. Harry denkt mee voor een oplossing, en is eerlijk over zijn gedachtes. Neemt de tijd voor je en is klantvriendelijk. Een topzaak!

- Remco Keijzer
prev.svg
nxt.svg
cotation-img.png
Morgen Internet - Zorgeloos website