5 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
9-6-2020 19:07:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op dinsdag 12 mei onze golf gti cabriolet opgehaald. Fijn contact gehad over de inruil van mijn Ducati. Snelle antwoorden via whatsapp en proefrit ook geen probleem. Remschijven trilden erg met remmen en mogen worden vervangen bij mijn eigen garage, onder garantie! Heerlijke auto en super service! Mijn volgende auto koop ik hier bij Harry!!
12-5-2020 17:13:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zag op marktplaats een BMW 318D uit 2013. In de advertentie stond dat er financiering mogelijk was. Precies wat ik zocht. Eerst een proefrit gemaakt en gelijk verkocht. Ik heb hem laten reserveren en het financiël kunnen regelen. Harry had enorm veel geduld. Een week later heb ik de auto opgehaald. Hij had de auto zelfs nog een beurt gegeven! Helemaal fantastisch. Harry is een eerlijke autohandelaar, klanten zijn koning bij hem, dat is iets wat je bijna nergens meer vind! Kortom, een dikke aanrader.
6-5-2020 21:43:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijn bedrijf! Goeie hulp gekregen en hier mijn nieuwe Volkswagen polo gekocht, wat problemen met de remmen en werd uitstekend geholpen! Top service!!
9-1-2020 12:43:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na telefonisch contact gehad te hebben zijn wij gaan kijken voor een peugot 308sw. Auto stond al klaar en konden na een vriendelijk welkom een proefrit maken. De auto reed perfect, maar wat nog beter was; de eerlijkheid, service en het contact met de eigenaar Harry Vos. Wij zijn zeer tevreden over het verloop vanaf het eerste contact, inruil van onze 307 en de aflevering van onze 308sw. Wij hadden een extra kenteken voor de honden aanhanger nodig... kregen we nieuw erbij als service. De 308sw was bij aflevering tiptop in orde en schoon. Al met al een zeer aangename ervaring met een dikke 10+. Harry, bedankt
8-10-2019 16:15:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Eindelijk de juiste gezinsauto gevonden voor een betaalbare prijs met weinig KM. Via Marktplaats viel de advertentie gelijk op en alles wat ik wilde weten stond erin. RDW erkent bedrijf, NAP, Meeneemprijs, inruil mogelijkheden en alle opties van de auto: Opel Astra Sedan 1.4 Turbo uit 2014 Autohuys Rhenen is telefonisch goed bereikbaar en konden dezelfde dag nog langskomen van Harry. Die dag regende het behoorlijk waardoor de auto netjes overdekt stond. Mijn vriendin en ik werden goed geholpen en na de proefrit waren wij dan ook helemaal verkocht. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt waarbij de aangegeven punten tijdens de proefrit worden opgelost. Zo zijn er twee nieuwe achterbanden gemonteerd en de kleine schade/deukjes daarin zijn meegenomen. Ook kreeg de auto een kleine beurt waar je moet denken aan vloeistoffen olie en bougie. Een goede gezinsauto is wat we zochten en wat uiteindelijk ook is gebleken! Ik zou dan ook echt iedereen aanraden om zijn auto te kopen bij Autohuys Rhenen B.V. Groetjes Benjamin en Dionne