logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

 
 

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Autohuys Rhenen in Rhenen werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

 
 
service-dtl-img

Verzekeren

Waarom autoverzekering vergelijken?

Als je met je auto schade veroorzaakt, wil je anderen natuurlijk niet met de kosten laten zitten. Niet voor niets is het in Nederland voor alle autobezitters verplicht een autoverzekering af te sluiten.Voor veel autobezitters is die autoverzekering een flinke kostenpost. Daarom is het goed om te checken of je een autoverzekering kunt vinden: voor een nieuwe auto, maar ook voor je huidige auto. Hierdoor is het mogelijk veel geld te besparen. En daarvoor kun je nu precies bij Overstappen.nl terecht. Via ons bespaar je gemakkelijk €200 per jaar op je autoverzekering. Wil je weten hoeveel jij per jaar kunt besparen? Maak dan gebruik van onze vergelijker.
 

Autoverzekering vergelijken in 5 stappen:

Vul je kenteken, postcode en geboortedatum in
- Geef je schadevrije jaren aan
- Geef aan hoeveel kilometer je jaarlijks rijdt
- Kies de juiste dekking voor jouw auto: WA, WA+ of Allrisk (zie dekkingen)
- Sluit je nieuwe autoverzekering af en begin direct met besparen


Autoverzekering vergelijken? Dit heb je nodig

1. Kenteken, postcode en geboortedatum
Op basis daarvan bepalen verzekeraars de hoogte van je autoverzekering. Het heeft alles te maken met het afdekken van risico’s. Met een zware of snelle auto kun je bijvoorbeeld een hoop meer schade aanrichten. Daarom betaal je daarvoor een hogere basispremie. Omdat je in de ene gemeente meer risico loopt op schade dan in de andere, weegt dit eveneens mee in je autoverzekering vergelijken. Daarnaast gaan verzekeraars ervan uit dat je op jongere leeftijd minder rijervaring hebt en dus meer kans loopt om schade te rijden.

2. Schadevrije jaren
Hoe langer je geen schade hebt geclaimd, hoe meer korting een verzekeraar geeft op je basispremie. Je kunt bij je huidige verzekeraar zien hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Wil jij je autoverzekering vergelijken, dan heb je onder andere je huidige schadevrije jaren nodig.Het is verstandig eerlijk te zijn over je schadevrije jaren en jaarlijkse kilometers voor een nauwkeurige premieberekening. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

3. Kilometers per jaar
Hoe meer je rijdt, hoe groter de kans op schade. Daarom betaal je een hogere premie als je meer kilometers per jaar rijdt. Dat is wel zo logisch, toch?

4. Kies een passende dekking
Autoverzekeraars bieden meestal drie verschillende basisdekkingen aan: een WA-verzekering, een beperkt casco verzekering en een all risk verzekering. Logischerwijs is een WA-verzekering het goedkoopst, omdat de dekking het minst uitgebreid is. De basisdekking kun je, als je wilt, uitbreiden met aanvullende dekkingen. Wat voor jou de beste dekking is, is afhankelijk van je auto. Wij geven op basis van je gegevens meteen een passend advies.

5. De beste vergelijker
En die hebben wij voor je! Bij Overstappen.nl kun je gemakkelijk de premie voor je autoverzekering berekenen. Wij geven je een overzicht van de autoverzekeringen die het beste bij jouw wensen passen. Uiteraard gesorteerd op het allerbelangrijkste: de prijs. Als je een keuze hebt gemaakt, kun je de autoverzekering direct kiezen. Vergeet na je overstap niet je oude verzekering op te zeggen.

 

Voor vragen kunt u direct terecht

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website